دانلود آهنگ های زیرخاکی حمیرا – دانلود آهنگ های شاد حمیرا به همراه آهنگ های برتر
دانلود آهنگ های حمیرا به صورت کامل فول آهنگ
.
حمیرا دنیا دنیا
.
.
حمیرا امان از درد دوری
.
.
حمیرا عاشق تر از همیشه
.
.
حمیرا عطر نگاه
.
.
حمیرا بخند به روی دنیا
.
.
حمیرا بی نیازی
.
.
حمیرا ده بهار
.
حمیرا در سال ۱۳۲۳ خورشیدی در شهر تهران به دنیا آمد. وی از خانوادهٔ بانفوذ و سرشناس امیرافشاری، که اصالتی آذری دارند، است. پدرش از زمینداران بزرگ آذربایجان و مالک ۱۵۰ قریه و روستا در منطقهٔ شمال غرب ایران بود. از همان دوران کودکی حمیرا، خانهٔ آنها به افتخار افراد بانفوذ حکومتی، شاهد مراسم بزرگ با حضور هنرمندان نامیِ آن زمان، مانند روحانگیز، بنان، ملوک ضرابی و بسیاری دیگر بود که همین انگیزهٔ اولیهٔ دختر خانواده برای روی آوردن به آواز شد. حمیرا، به دور از چشم پدر و با تشویق همسرش که تازه از آلمان برگشته بود، با نامنویسی در آزمون صدا در شورای رادیوی آن زمان، باعث حیرت و تحسین اعضای شورا شد و پس از آن تحت آموزش علی تجویدی قرار گرفت. وی در پاییز ۱۳۴۴ خورشیدی با خواندن اثر «صبرم عطا کن» به شهرت رسید.
.
حمیرا دل سپرده
.
.
حمیرا دیوونتم
.
.
حمیرا دوره دوره
.
.
حمیرا همزبونم باش
.
.
حمیرا خاطرات شمال
.
.
حمیرا خونمو میخوام
.
.
حمیرا لحظه خداحافظی
.
.
حمیرا محبت عشق
.
حمیرا در پاییز سال ۱۳۴۴ خورشیدی و در آغاز فعالیت هنریاش، اثری به نام «صبرم عطا کن» در دستگاه سهگاه با آهنگسازی علی تجویدی و شعری از بیژن ترقی را اجرا کرد که در کتاب ترانههای ماندگار به ثبت رسیدهاست. وی به علت مخالفت پدر با خوانندگی دخترش، فعالیت هنری خود را با نام مستعار حمیرا آغاز کرد. اما پدرش صدای دختر خود را میشناسد و چون آوازهخوان بودن دخترش را دور از شان خانوادگی خود میپنداشت، همه صفحات موجود در بازار تهران را خریداری کرده و در خانه خود انبار میکند؛ و همین علت باعث کمیابی صفحات صدای حمیرا در آن زمان میشود.
بعد از یک سال درطی یک سفر اروپایی که برای پدر حمیرا پیش میآید حمیرا که از حمایت مادر خود برخوردار بود به کار هنری خود ادامه میدهد. دومین اثر مشترک حمیرا، تجویدی و ترقی ترانهای به نام «سرگردان» در گوشهٔ موالیان از گوشههای مهجور دستگاه همایون است. اثر «پشیمانم» بعداً ساخته شد که بهدلیل مدولاسیون زیبایی که از همایون به سهگاه تغییر مقام میدهد و بازمیگردد، باعث تحول عظیمی در موسیقی سنتی ایرانی شد. پدر وی با آگاهی از اثر جدید دختر خود، وی را از خانه طرد و از ارث محروم میکند. حمیرا در ادامه کارهای هنریاش با استاد دوم خود پرویز یاحقی آهنگساز و نوازنده سرشناس ایرانی آشنا شده، که این آشنایی به ازدواج میانجامد.
.
حمیرا منتظر به راه
.
.
حمیرا مسافر غریب
.
.
حمیرا سفر کرده
.
.
حمیرا وقتی که رفتی مردم
.
.
حمیرا با دلم مهربون شو
.
.
حمیرا بهار عاشق من
.
.
حمیرا باز شب اومد
.
.
حمیرا بگو چه بگویم
.
.
حمیرا به یاد روح انگیز
.
ترانههای حمیرا تا سال ۱۳۵۷ خورشیدی بیشتر در مایه موسیقی دستگاهی و موسیقی سنتی بود، بعد از انقلاب ایران وی در کنار خواندن آوازهای اصیل ایرانی به موسیقی تلفیقی (پاپ سنتی) هم روی آورد.
در سبک خواندن حمیرا ویژگیهای مکتب آوازی اصفهان بیشتر از مکتب آوازی تهران غلبه دارد. مهمتر از آن، حمیرا توانستهاست در طول بیش از نیم قرن فعالیت هنری، همیشه در اوج بماند و جزء چند ستارهٔ مطرح و ماندگار موسیقی ایران باشد. تحریرها، ویبراسیون تحریرها و صدای پر احساسی که مفهوم واژهها و ترانهها را به زیبایی فضاسازی میکند، از دیگر ویژگیهای صدای حمیرا است.
.
حمیرا خانه عشق کجاست
.
.
حمیرا خدایا تو دانی
.
.
حمیرا مرا نفریبی
.
.
حمیرا می عاشقانه
.
.
حمیرا پشیمونم
.
.
حمیرا صبرم عطا کن
.